Vlerësime të verifikuaraSi funksionon?
Fillon me një rezervim

Hapi parë

Mënyra e vetme për të lënë një vlerësim është që së pari të bëni një rezervim. Kështu e dimë se komentet tona vijnë nga mysafirë të vërtetë që kanë qëndruar në pronë.

I ndjekur nga një udhëtim

Hapi dytë

Kur mysafirët qëndrojnë në pronë, ata kontrollojnë sa e qetë është dhoma, sa miqësor është stafi dhe më shumë.

Dhe së fundi, një vlerësim

Hapi tretë

Pas udhëtimit të tyre, të ftuarit na tregojnë për qëndrimin e tyre. Ne kontrollojmë për fjalë të papërshtatshme dhe verifikojmë vërtetësinë e të gjitha komenteve të të ftuarve përpara se t'i shtojmë ato në faqen tonë.Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!