Rreth Allbookers.com

Allbookers.com është një website rezervimesh online, i krijuar në vitin 2019 në Shqipëri, me misionin dhe qëllimin për ta bërë më të lehtë lëvizjen e njerëzve në çdo vend të botës.

Me një përhapje të gjerë në tregun global edhe shqiptar, ku së tepërmi, perqëndrohet në rritjen dhe zhvillimin e tregut të turizimit në Shqipëri, kjo platformë përfshin të gjitha tipet e strukturave të akomodimit.

Mënyra më e thjeshtë për të gjetur një vend për të qëndruar!

Ne jemi këtu për të ndërtuar marrëdhënie dhe për të ofruar zgjidhje që e bëjnë udhëtimin dhe eksplorimin më të lehtë duke zhdukur çdo pengesë që mund të egzistojë gjatë procesit.

Është një platformë e lehtë për t'u përdorur i ofruar nga InterMedia për të menaxhuar biznesin tuaj, për të tërhequr udhëtarët dhe për të maksimizuar të ardhurat. Vjen në formën e të vetë-shërbimit për të ndihmuar hotelieret të arrijnë audiencën globale.

Platformë Rezervimesh Online!

Brenda platformës, mund të menaxhohen normat dhe disponueshmëria,të analizohen te ardhurat tuaja si dhe të merrni vendime biznesi bazuar në të dhënat dhe informacionet e personalizuara.

Menaxhoni biznesin tuaj me Allbookers.com në çdo kohë, kudo.Me aplikacionin Allbookers.com - Panel, ju keni mjetet dhe të dhënat qe ju duhen ne kohe reale.

Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!