After your booking is done you will get an booking reference number and also a phone number of our customer care.
Allbookers.com! Take care 24/7/365!


Asistenca për klientin

Si mund të ndihmojmë? Jemi në dispozicion 24 orë në ditë.
Help Center
Welcome to Customer Service
Sign in to contact Customer Service – we're available 24 hours a day
Live chat
The fastest way to talk to one of our Customer Service agents about your bookings.
Call us
For anything urgent, you can call us 24/7 at a local or international phone number.

Po, çdo tarifë anulimi përcaktohet nga prona dhe renditet në politikën tuaj të anulimit. Ju do të paguani çdo kosto shtesë për pronën.

Në përgjithësi, prona është përgjegjëse për tarifimin e kartës suaj. Nëse pagesa trajtohet në vend të kësaj nga Allbookers.com, kjo do të deklarohet qartë në konfirmimin tuaj të rezervimit.<br>

Zakonisht mund të prisni të paguani me hyrjen ose daljen në pronë në pronë. Megjithatë ka disa përjashtime, të tilla si ato prona që kërkojnë një parapagim për të gjithë ose një pjesë të shumës totale. Përsëri, kjo do të deklarohet qartë në politikat tuaja të konfirmimit dhe pagesës.<br>

Nëse nuk ka politikë parapagimi, është gjithashtu e mundur që prona të marrë një pagesë provë nga karta juaj përpara se të qëndroni. Ky është një ndalim i përkohshëm, që përdoret për të vërtetuar kartën tuaj dhe për të garantuar rezervimin tuaj. Ndryshe nga një tarifë reale, kjo pagesë testuese do të kthehet në kartën tuaj.

Po! Ju mund të bëni ndryshime në rezervimin tuaj nga emaili juaj i konfirmimit ose në Allbookers.com. Në varësi të politikës së pronës, mund të bëni sa më poshtë: Ndryshoni orarin e hyrjes/daljes, Ndryshoni datën, anuloni rezervimin, modifikoni detajet e kartës së kreditit, Ndryshoni detajet e të ftuarit, Zgjidhni llojin e shtratit, Ndryshoni llojin e dhomës, Shtoni një dhomë, Shtoni një vakt ,Bëni një kërkesë,Kontaktoni pronën

Sigurohuni që të kontrolloni kutinë tuaj të postës elektronike, dosjet e postës së padëshiruar dhe padobishme. Nëse ende nuk mund ta gjeni konfirmimin tuaj, shkoni te Allbookers.com/help dhe ne do t'jua dërgojmë përsëri.

Nevojitet një kartë e vlefshme për të garantuar rezervimin tuaj me shumicën e pronave. Ne ofrojmë një numër pronash, megjithatë, që do të garantojnë rezervimin tuaj pa kartë. Ju gjithashtu mund të bëni një rezervim duke përdorur kartën e dikujt tjetër me kusht që të keni lejen e tyre. Në këtë rast, ju lutemi konfirmoni emrin e mbajtësit të kartës dhe se keni leje për të përdorur kartën e tij, në kutinë "Kërkesat Speciale" kur bëni rezervimin tuaj.

Tarifa që shihni mund të jetë një nga sa vijon:Autorizimi paraprak: Një para-autorizim është thjesht një kontroll vlefshmërie që bllokon përkohësisht në kartën tuaj të kreditit një shumë afërsisht të barabartë me koston e rezervimit tuaj. Shuma do të zhbllokohet pas një periudhe të caktuar kohore. Sa kohë zgjat kjo do të varet nga prona dhe ofruesi i kartës suaj të kreditit. Depozita ose Parapagimi: Disa prona kërkojnë një depozitë ose parapagim në momentin e rezervimit. Kjo politikë theksohet qartë gjatë procesit të rezervimit dhe mund ta shihni edhe në emailin tuaj të konfirmimit. Nëse kualifikoheni për anulim falas, kjo shumë ju kthehet nëse vendosni të anuloni rezervimin tuaj.<br>Ekipi ynë i shërbimit të klientit është gjithmonë pranë jush nëse keni nevojë për ndihmë për një problem pagese. Mund të shkoni te Allbookers.com/help për të kontaktuar me ne.

Politikat e kafshëve shtëpiake shfaqen gjithmonë në faqen e pronës nën "Rregullat e shtëpisë".
Na telefononi

Për çdo gjë urgjente mund të na telefononi 24/7 në një
nga numrat tanë të telefonit!
Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!